залата и тренировките

Ирина Желязкова

Тренирам от 7 месеца с фитнес инструктор. Свалила съм 9 килограма и се чувствам много по жизнена и силна.

Ваня Стоева

Години на ред спазвам диети гладувам без особен видим резултат. От както тренирам с фитнес инструктор в Бургас имам сериозен напредък във външния си вид.

Милена Александрова

Тренирах с фитнес инструктор повече от 3 години. За това време изглеждам така както винаги съм мечтала. Вече имам необходимите знания и практика за да поддържам форма сама.

<

Симона Николаева

Вярвам във моя фитнес инструктор, с нея се чувствам уверене. Тренираме заедно вече повече от година и за това време съм свалила 12 килограма. Чувствам се щастлива и доволна.

Теодора Петрунова

Тренирам сравнително от скоро. Тренировките ми се струват тежки, но се чувствам силно мотивирана и повлияна от фитнес треньора си. Спазвам хранителния режим който ми препоръчва.

Деница Вангелова

Изглежда, че е трудно да изглеждаш съвършено, но всъщност с инструктор по фитнес като Ракел всичко е лесно. Вярвам в нея и резултатите от нашите тренировки са видими в огледалото.

позвъни сега

тренирай с мен

Може да ме откриете в Mega Gym Fitness в Бургас или да попитате за мен. С избора си поставяте началото на вашата промяна. Колкото повече се вслушвате в съветите ми и изпълнявате правилните ми указания, толкова по бързо резултатите ще са налице. В практиката ми на фитнес инструктор в Бургас ежедневно се срещам с хора стремящи се да изглеждат добре. В залата заедно ще постигнем всичко тов което искате да виждате в огледалото.

Необходима екипировка

За разлика от самостоятелните тренировки с фитнес треньор ще можете да разгърнете целия потенциал на фитнес уредите в залата. С мен като треньор ще усвоите множество упражнения и натоварвания на различни мускули, за да стане тялото ви такова каквото желаете.

Здравословно хранене

Една от основните грешки при тренировки е неправилното хранене и избора на грешна диета. Здравословното хранене е важен компонент, който ще бъде съобразен от мен - вашия фитнес инструктор. Храненето е основния момент, тъй като здравословното хранене дава силата с която трябва да тренирате за да изгаряте излишни калории и тялото ви да изглежда съвършено. Доверете се на професионализма и се насладете на резултата.

Упорити тренировки

Много жени си мислят че с силови тренировки тялото ви ще стане грозно. Това е илюзия. С правилния фитнес треньор и правилния подбор на тренировки, тялото ще се оформи така че да изглеждате зашеметяващо и привлекателно. С фитнес инструктор резултатите няма да закъснеят и ще имате едно страотно тяло.